top of page

Zo werken wij

ALGEMENE VOORWAARDEN

Hoi! Wij zijn Bram en Julian van Pure Sweater. Als je ons wilt spreken, kan dat op de volgende manieren:

  • Whatsapp ons: 06 83508708

  • Mail ons: info@puresweater.nl 

  • Schrijf ons: Tiendschuurstraat 32, 8043 XS Zwolle

Handige nummers

  • KvK-nummer: 85146552

  • BTW-nummer: NL863525817B01

 

Wanneer gelden deze voorwaarden?

Als je een product bij ons koopt of hebt gekocht, of een offerte aanvraagt. Afwijken van deze voorwaarden kan, maar dan spreken we dat duidelijk af en bevestigen we dat vooraf via de mail.

 

Het aanbod

We vertellen je op deze website wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen. En natuurlijk wat het kost en of je het kunt ruilen. Staat er een foutje op de website? Daar mag je ons daaraan houden, tenzij het duidelijk een foutje is en je dat van tevoren had kunnen weten.

De overeenkomst​

Bestel je iets bij ons? Dan krijg je een bevestiging per mail. Daarna houden we je steeds op de hoogte, totdat je pakketje er is. 

Je mag een product binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen. We sturen je een nieuw product of je ontvangt je betaling binnen 14 dagen terug.


Retour

Heb je ons tijdig, binnen 30 dagen, een bericht gestuurd dat je het product wilt terugsturen? Dan sturen wij je een bevestiging van je aanvraag. Je krijgt daarbij en gefrankeerd retourlabel. Je brengt het pakketje zelf naar een PostNL-punt in jouw buurt. Je ontvangt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug, min 6,95 verzend- en administratiekosten. 

Speciaal voor jou ontworpen of gemaakt producten kun je nooit ruilen. 

 

De prijs

Alle prijzen zijn inclusief btw. 

Verzendkosten zijn 2,95 bij een bestelling onder 75 euro. Bestel je meer? Dan betalen wij de verzendkosten. Voor verzending naar het buitenland geldt een ander tarief. 

Garantie

Jij hebt recht op een goed product. Is er toch iets mee aan de hand? Dan lossen we dit voor je op. De garantie vervalt als een gebrek ontstaat door slordig gebruik, onjuiste opslag of onderhoud. Of door omstandigheden waar wij geen invloed op hebben. Eventuele gebreken moet je binnen 5 werkdagen na levering aan ons melden.

Wij sluiten de toepasselijkheid van de bepalingen in Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek uitdrukkelijk uit, voor zover dat toegestaan is. 

 

Bezorging 

We doen ons uiterste best voor je. Wij versturen zo snel mogelijk. Je krijgt je bestelling binnen 1 - 3 werkdagen thuisbezorgd als je kiest voor berzorging met PostNL, en binnen 3 - 5 werkdagen wanneer je er voor kiest om je bestelling te laten bezorgen door Homerr. Is het product niet op voorraad, dan raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Voor vakanties en feestdagen geld een ander verzendtermijn. 

Als er iets mis gaat

Soms kunnen we niet leveren, buiten onze schuld. Bijvoorbeeld als onze leverancier failliet gaat om als er problemen zijn met vervoer. In dat geval krijg je je geld terug, of bieden we je een goed alternatief aan.

Als wij fouten maken, zijn wij daarvoor aansprakelijk. Maar alleen als wij erg onzorgvuldig zijn geweest of opzettelijk fouten hebben gemaakt. Bij overmacht, zoals ziekte, zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade die jij lijdt.

Als wij jou een schadevergoeding moeten betalen, dan betalen wij nooit meer dan onze aansprakelijkheidsverzekering dekt.
En als onze verzekering de schade onverhoopt niet vergoedt? Dan betaal ik nooit meer aan schadevergoeding dan het bedrag dat ik jou in de voorgaande zes maanden in rekening heb gebracht.

Wijziging van deze voorwaarden

Als wij in de toekomst iets gaan veranderen aan deze voorwaarden, vind je dat terug op onze website. De nieuwste voorwaarden zijn steeds op onze samenwerking van toepassing.

Eigendomsvoorbehoud

Alle producten die wij leveren blijven eigendom van Pure Sweater, totdat jij alle verplichtingen uit de koopovereenkomst goed bent nagekomen, zoals volledige betaling van de prijs.

PRIVACY VERKLARING

Deze privacyverklaring is van toepassing op onze klanten en alle personen met wie wij zakelijk contact hebben of hebben gehad, op bezoekers van deze website & mensen/organisaties van wie wij op een andere manier persoonsgegevens verwerken.

 

Welke gegevens bewaren wij en waarom?

Wij noteren jouw gegevens als jij contact met ons opneemt via mail, apps, telefoon of website. Wij doe dit om contact met jou te kunnen opnemen. Van onze klanten / opdrachtgevers verwerken wij NAW-gegevens, mailadressen, betaalgegevens, of andere persoonsgegevens die je ons toevertrouwt. Dat doen wij om ons werk voor jou goed te kunnen doen.

 

Waar en hoe bewaar ik jouw gegevens?

Mijn e-mail versturen wij via internetprovider, 2com2. Als jij ons mailt, dan slaat 2com2 die berichten op, op hun server. Die server staat in Nederland. Wij hebben met 2com2 een verwerkingsovereenkomst gesloten. Wij gebruiken ook een gmail-adres. 

 

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens? 

Gegevens en documenten bewaren wij zolang dat nodig is om ons werk voor jou goed te doen. Na het afronden van een aankoop, bewaren wij klantgegevens nog vijf jaar. Deze termijn verlengen wij naar maximaal twintig jaar in gevallen waarin onze aansprakelijkheid ter discussie staat. Verder bewaren wij administratieve gegevens standaard zeven jaar.

 

Beveiliging

Wij verkopen jouw gegevens niet aan derden. Alle apparaten die wij gebruiken om jouw gegevens te openen zijn zelf ook
vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Communiceren we via Whatsapp? Dan verwijderen we jouw 06 nummer zodra onze zakelijke transacties zijn afgerond. 

De website

Je bezoek aan onze website is beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de URL. Wij plaatsen zelf geen cookies op de website. Maar de social media waarnaar wij verwijzen, plaatsen die wel. Onze website heeft meerdere links naar websites van anderen. Over de
inhoud van die websites hebben wij geen controle.

Wijziging privacy verklaring

Als wij in de toekomst iets veranderen aan deze verklaring, vind je dat terug op deze website. De nieuwste informatie is steeds op onze samenwerking van toepassing.


Bezwaar of meer informatie?

Je kunt bij ons je gegevens inzien, en vragen om aanpassing of verwijdering. Als je daarna niet tevreden bent over de manier waarop wij met jouw gegevens omgaan, kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

privacy
bottom of page